Kişilerin genellikle ergenlik zamanı, arkadaş özentiliği, kendini büyük gösterme, havalı olma gibi düşüncelerle başladığı ve de yaş ilerledikçe pişman olarak bırakmak için bin bir türlü yol aradığı durumdur sigara içme durumu. Kişiler sigaranın içinde bulunan nikotin ve benzeri maddeler sayesinde sigaraya bağımlı hale gelebilirler. Sigaraya başlayan kişi sigarayı bırakamaz mı? Sigarayı bırakmak için elbette çeşitli yöntemler uygulamak ve sigarayı bırakmak mümkündür. Bu yollardan biri de elektronik sigara olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sigarayı Bırakma Yolları

Sigaraya başlamak kolay olsa da bırakmak kişileri genelde zorlar. Fakat sigarayı bırakmak imkansız değildir. 

Çeşitli sigara bırakma yolları vardır. Bunlar;

  • Çeşitli ilaçlar,
  • Sakız çiğneme,
  • Elektronik sigaralar,
  • Egzersiz yapmak,
  • Tespih kullanmak,
  • Su içme alışkanlığı oluşturmak,
  • Çerez tüketimi yapmak,
  • Sigara bırakmak için kendine nedenler koymak,
  • Uğraşlar oluşturmak, gibi çeşitli yöntemler bulunur.

Elektronik Sigara Nedir?

Elektronik sigarlar sıvı halde ki nikotini, ısıtıp buharlaştırarak kişinin içine çekebileceği seviyeye getirmesine yardımcı olur. Elektronik sigaranın yararları ya da zararları hakkında kesin ve net bir sonuç belirtilmemiştir. Elektronik sigaralar arasında ses getiren markalardan biri de juul elektronik sigara olmuştur.

Juul Elektronik Sigara

Bu elektronik sigara markası elektronik sigaralar arasında adını duyurmayı başarmıştır. Gerek tasarımı gerekse tadı olarak elektronik sigara kullanıcılarının yüzünü güldürmüştür. Juul elektronik sigara genel olarak kendine özgü bir duruş sergilemeyi tercih etmiştir. Kullandıkları juul starter kit sistemi kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Juul marka elektronik sigaralar, sigarayı bırakmak isteyen ya da sigaranın zehirli etkisinden bir nebze daha uzak olmak isteyen kişilerin tercih edebileceği bir elektronik sigara markası olmaktadır. Peki bu oldukça tercih edilen elektronik sigara markasının fiyatları nedir?

Juul Elektronik Sigara Fiyatı

Juul elektronik sigara gerek tadı gerek görüntüsü olarak kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Peki fiyat konusunda aynı başarıyı gösteriyor mu? Juul fiyat aralıklarına bakarsak renk, aroma, kit, pod değişkenlerine göre farklılık gösteriyor. Fakat ortalama bir fiyat aralığı çıkaracak olursak, cihazlar 350 Tl ile 480 Tl arasında değişiklik gösterirken Podlar ise, 220 Tl civarında olmaktadır.