Sigara sektöründe de yeni teknolojik gelişmeler ortaya çıktı. E sigara birçok kullanıcının tercih ettiği bir teknoloji. Her sektörde olduğu gibi e sigara çeşitleri bulunmakta. Rich tobacco zengin tütün içeriğiyle ön plana çıkıyor. 

 

 Tütün kalitesinin etkisini kullanıcıya göstermekte. Her pakette 4 adet pot bulunuyor. Yirmi miligram nikotin bulunur. Özel olarak 0.7 ml likit içermekte.

 

 Golden Tobacco

 

 Farklı tütün çeşidiyle göze çarpmaktadır. Bu sektörde sorulardan birisi e sigara çeşitleri nelerdir oluyor. Geleneksel tütün içeriği bir ayrıcalık sunmaktan. Geleneksel tütün seveni de oldukça fazla. Bunu bir zevk olarak yaşayan insan sayısı az değil.

 

 Özellikle kalitesiz ürün üretimi artışını sürdürmekte. İnsanlar e sigara nasıl alırım sorusunu yöneltiyorlar. İnternet üzerinden satın alınabilir. 20 mg nikotin vardır. 

 

 Glacier Mint

 

 Soğuk nane lezzeti ön plandadır. Nane tadı insanları etkiliyebilecektir. Elektronik sigarada bu lezzet sunulmaktadır. Soğuk nane aroması etkili bir tattır. İnsanların nefeslerini açan bir özelliğe sahiptir.

 

 Keyif aracı olan e sigarada aroma oldukça önemli. Mentol etkisi tatmin hissini de artırmaktadır. 20 mg nikotin bulundurmaktadır. Bir pakette dört pod çıkmaktadır. 

 

 Classic Tobacco

 

 Klasik seriler her zaman beğenilir. Sert tütün yapısının yer alması dikkat çekicidir. Tütünün sertliği kullanıcının keyfini artırır. Bazı kullanıcılar sadece sert tütün tercih eder. Nikotin ve tütün kalitesinin birleşmesi kullanıcının beğenisini artırır.

 

 Klasik serilerinde karizma etkisi fazladır. Kullanıcılar klasik serileri es geçmemektedir. Tütün kalitesi burada oldukça öne çıkmaktadır. Keyif için çokça tercih edilen ürünlerden biridir.

 

 E sigaralar yeni dünyanın insanlığa sunduğu bir hizmet. Çeşitleriyle zenginlik oluşturmaktalar.

 

 Sigaradan uzaklaşıp e sigaraya geçmede cazip hale getirmekte. Klasik, gold, naneli gibi modelleri ön plana çıkıyor. Önümüzdeki yıllarda popülerliği artmaya devam edecektir.